Ook VoetbalParty heeft flink te maken met het Coronavirus. Zo zijn alle grote (vergunningsplichtige) evenementen in 2020 afgelast en andere evenementen worden aangepast aan de richtlijnen van het RIVM en protocollen van de KNVB.

Op dit moment is VoetbalParty hard bezig met het plannen van activiteiten tijdens de zomervakantie. Wij hopen eind mei onze agenda aan jullie te kunnen presenteren zodat aanmelden weer mogelijk is. Ons streven is om zoveel mogelijk kinderen (in kleine beheersbare groepen) tijdens de zomervakantie een leuke, leerzame en sportieve activiteit te kunnen bieden.

Tijdens de voorjaarsvakantie werden onder andere de Voetbaldagen bij SV Noordeloos, vv DESK en SVSSS afgelast, met deze verenigingen wordt bekeken of deze activiteit in de zomer kan worden ingehaald. Ook met andere verenigingen is contact om samen te bekijken of we jeugdspelers leuke sportieve voetbalochtenden kunnen bieden tijdens de komende bijzondere zomervakantie. Heeft uw vereniging ook behoefte aan dergelijke activiteiten, neem dan contact op met VoetbalParty.

Wij komen snel bij jullie terug met onze agenda, houd hiervoor onze website en/of facebookpagina in de gaten.