Voetbaldagen bij VELO in Wateringen.

Na het succes van de afgelopen jaren zijn we met VoetbalParty druk bezig met het organiseren van Voetbaldagen en Voetbalochtenden bij verschillende verenigingen. Afgelopen jaar waren wij met deze activiteiten te gast bij SV Noordeloos, vv DESK, vv Haarsteeg, Taxandria, VELO, Jong Brabant, Uno Animo en sv Reeshof. Gelukkig vallen deze activiteiten, doordat alleen jeugd deelneemt en door beperkt tot geen gebruik van de kantines, al snel binnen de Corona maatregelen en kan alles veilig georganiseerd worden.

Met het oog op het voorjaar van 2021 is het weer mogelijk om aan te melden voor een aantal van deze activiteiten. Op dit moment is het aanmelden voor de activiteiten bij SV Noordeloos en vv DESK gestart, dit gaat tegenwoordig via ons inschrijfformulier, hiervoor klik je hier.

Op korte termijn, vanaf maandag 1 maart, is het ook mogelijk om online aan te melden voor onze activiteiten bij vv Haarsteeg, SVO’68 en sv Reeshof. We zijn erg blij dat we met deze verenigingen ook komend jaar weer een mooie meerdaagse activiteit mogen organiseren. Op deze manier kunnen we de jeugd, in de tijd dat er veel niet doorgaat, toch een leuke activiteit bieden.

Mochten er voor zover nog vragen of opmerkingen zijn is ook altijd per mail (mathijs@voetbal-party.nl) contact op te nemen.