Indoor voetbalclinic

Tijdens de kerstvakantie stonden meerdere voetbalochtenden op het programma. Deze zouden gaan plaatsvinden bij de SoccerArena Oisterwijk. Helaas heeft deze locatie de deuren moeten sluiten vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus. Ons plan was om deze activiteiten te verzetten naar de Carnavalsvakantie. Helaas ziet het er nog niet naar uit dat dan alles ‘weer open’ is.

We hebben gelukkig wel kunnen schakelen en mocht het niet mogelijk zijn om tijdens de carnavalsvakantie (donderdag 18 & vrijdag 19 februari) ochtenden te organiseren in de SoccerArena dan kunnen wij uitwijken naar het nabijgelegen kunstgrasveld van Trinitas. Dus de voetbalochtenden in de carnavalsvakantie gaan altijd door! Later wordt duidelijk of dit binnen (SoccerArena Oisterwijk) of buiten (Trinitas) zal zijn.

Aanmelden voor deze activiteit is op dit moment nog mogelijk via mathijs@voetbal-party.nl. We hebben hier wel te maken met een maximum aantal deelnemers dus mocht je willen deelnemen, geef je dan snel op! Meer informatie over deze activiteit vind je hier.