Tegenwoordig biedt VoetbalParty dé voetbalactiviteit van Tilburg en omgeving aan. Namelijk het zeer uitdagende en spectaculaire Bubble Voetbal. Tijdens dit leuke en intensieve spel worden de deelnemers in een opblaasbare bal gezet en gaan ze hiermee een voetbalspel spelen tegen hun tegenstanders. Naast het voetballen en maken van doelpunten is het bij dit spel ook toegestaan om ‘fysiek geweld’ te gebruiken om elkaar aan te vallen.

Bubble voetbal is uitermate geschikt voor de oudere jeugd en voor volwassenen. Het spel is te spelen op onze locaties in de omgeving van Tilburg, maar wij komen ook graag naar u toe om dit event te organiseren. Dit kan op een grasveld, kunstgrasveld, sportzaal of strand.

Vanaf 14 jaar kunnen kinderen deelnemen aan dit spel en wanneer u geïnteresseerd bent om een Bubble Soccer event door ons te laten organiseren neem dan via ons contactformulier contact met ons op.

Meer informatie
Direct reserveren

Bubble Soccer

Thuislocaties
We hebben twee ‘thuislocaties’ in omgeving Tilburg waar we het Bubble Soccer aanbieden voor onze klanten. Dit zijn de Financiën in Loon op Zand (ondergrond; gras) en SoccerArena Oisterwijk (Indoor Soccer / kunstgras).

De Financiën (Loon op Zand)
Bubble Soccer wordt aangeboden in arrangementsvorm. Dit kan met koffie en vlaai, maar ook met een geheel verzorgde BBQ. Voor meer info kunt u contact met ons opnemen.

Bubble Voetbal Oisterwijk

Bubble Soccer bij SoccerArena Oisterwijk.

SoccerArena Oisterwijk
Groepen kunnen kiezen om Bubble Soccer op een echt indoorveld te spelen, de bal kan nooit uit door de boarding en de ondergrond is een zeer modern kunstgrasveld.

Een geweldig event om uw bedrijfsfeest of familiedag op een sportieve manier invulling te geven. Ook voor vrijgezellenfeesten en verenigingsuitjes een uitstekende invulling van de dag.

Bij SoccerArena Oisterwijk is het tevens mogelijk om arrangementen (eten en drinken) af te sluiten.
Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.