Er zijn drie mogelijkheden om je voetbalfeestje te organiseren:

Bij de Financiën in Loon op Zand

Voetbalfeestjes kunnen door VoetbalParty bij de Financiën in Loon op Zand worden georganiseerd. Op het voetbalveld achter de Financiën krijgen de kinderen een echte voetbalclinic. Daarnaast wordt het eten en drinken helemaal verzorgd door de Financiën. Lees hier meer.

SoccerArena Oisterwijk
Als je in de wintermaanden jarig bent of bang bent voor slecht weer tijdens je verjaardag dan is het mogelijk om een voetbalverjaardag inclusief eten en drinken op onze binnenlocatie af te nemen. Deze feestjes, zowel met als zonder trainer bieden wij aan bij SoccerArena Oisterwijk. Lees hier meer.

VoetbalParty op locatie
Als je een voetbalfeestje wilt laten organiseren zonder eten en drinken of je wilt een voetbalverjaardag maar dan wel in je eigen woonplaats dan kun je VoetbalParty ook op locatie uitnodigen. Lees hier meer.

Wil je met je verjaardag eens wat anders dan naar het zwembad of zelf taartjes maken en ben je helemaal gek op voetbal? Laat dan je kinderfeestje organiseren door VoetbalParty en beleef een echte voetbalverjaardag!

Nadat we zijn begonnen met een echte warming-up staat er techniektraining op het programma, wat kun jij allemaal met een bal? Verder gaan we verschillende scoorvormen doen en gaan alle kids kijken hoe hard ze kunnen schieten, dit doen we met een echte snelheidsmeter. Het feestje wordt altijd afgesloten met een partijtje en natuurlijk een oorkonde voor elke deelnemer.

Voor de tweede keer een VoetbalParty? Geen probleem!
In overleg valt een eigen invulling aan de verjaardag te geven.