Er zijn drie mogelijkheden om je voetbalfeestje te organiseren:

De Financiën in Loon op Zand

Voetbalfeestjes kunnen door VoetbalParty bij de Financiën in Loon op Zand worden georganiseerd. Op het voetbalveld achter de Financiën krijgen de kinderen een echte voetbalclinic. Daarnaast wordt het eten en drinken helemaal verzorgd door de Financiën. Lees hier meer.

LION Indoor Sport Goirle of Sporthal de Braken in Boxtel
Als je in de wintermaanden jarig bent of bang bent voor slecht weer tijdens je verjaardag dan is het mogelijk om een voetbalverjaardag in een sporthal te organiseren. Onze vaste binnen locaties zijn LION Indoor Sport in Goirle (kunstgras) en Sporthal de Braken in Boxtel. Verder kan VoetbalParty bemiddelen in het kiezen en reserveren van een juiste locatie. Lees hier meer.

VoetbalParty op locatie
Als je een voetbalfeestje wilt laten organiseren zonder eten en drinken of je wilt een voetbalverjaardag maar dan wel in je eigen woonplaats dan kun je VoetbalParty ook op locatie uitnodigen. Lees hier meer.

Ben jij helemaal gek van voetbal en wil je ook tijdens jouw kinderfeestje niets anders, dan is een VoetbalParty de perfecte invulling van jouw feestje!

Nadat we zijn begonnen met een echte warming-up staat er techniektraining op het programma, wat kun jij allemaal met een bal? Verder gaan we verschillende scoorvormen doen en gaan alle kids kijken hoe hard ze kunnen schieten, dit doen we met een echte snelheidsmeter. Het feestje wordt altijd afgesloten met een partijtje en natuurlijk een oorkonde voor elke deelnemer.

Voor de tweede keer een VoetbalParty? Geen probleem!
In overleg valt een eigen invulling aan de verjaardag te geven.