Tegenwoordig biedt VoetbalParty dé voetbalactiviteit van Tilburg en omgeving aan. Namelijk het zeer uitdagende en spectaculaire Bubble Voetbal. Tijdens dit leuke en intensieve spel worden de deelnemers in een opblaasbare bal gezet en gaan ze hiermee een voetbalspel spelen tegen hun tegenstanders. Naast het voetballen en maken van doelpunten is het bij dit spel ook toegestaan om ‘fysiek geweld’ te gebruiken om elkaar aan te vallen.

Bubble voetbal is uitermate geschikt voor de oudere jeugd en voor volwassenen. Het spel is te spelen op onze locaties in de omgeving van Tilburg, maar wij komen ook graag naar u toe om dit event te organiseren. Dit kan op een grasveld, kunstgrasveld, sportzaal of strand.

Vanaf 12 jaar kunnen kinderen deelnemen aan dit spel en wanneer u geïnteresseerd bent om een Bubble Soccer event door ons te laten organiseren neem dan via ons contactformulier contact met ons op.

Meer informatie
Direct reserveren

Bubble Soccer

Thuislocatie
We hebben een thuislocatie in de omgeving van Tilburg. Hier bieden wij onze activiteiten aan bij de Financien in Loon op Zand, Bubble Soccer wordt hier aangeboden in arrangementsvorm. Dit kan met koffie en vlaai, maar ook met een geheel verzorgde BBQ. Voor meer info kunt u contact met ons opnemen. Wanneer u wilt uitwijken naar een eigen locatie dan is dat altijd mogelijk. Ook bieden wij Bubble Soccer aan bij LION Indoor Soccer (binnen / kunstgras) in Goirle en Sporthal de Braken (binnen / sporthal) in Boxtel. Daarnaast kunnen wij bemiddelen wanneer jullie op zoek zijn naar een geschikte locatie.

Bubble Voetbal Oisterwijk

Bubble Soccer op een indoor locatie

Bubble Soccer is een geweldig event om uw bedrijfsfeest of familiedag op een sportieve manier invulling te geven. Ook voor vrijgezellenfeesten en verenigingsuitjes een uitstekende invulling van de dag.

Deze activiteit kunnen wij ook aanbieden in een opblaasbaar speelveld. Op deze manier heeft u als klant aan alleen een grasveld voldoende voor een onvergetelijke activiteit.