Een voetbaldag of voetbalclinic geschikt voor grote groepen kinderen, dat kan! Op campings, scholen of bij amateurverenigingen verzorgt VoetbalParty grote voetbalevents op locatie. Groepen van 100 tot 500 kinderen zijn geen probleem! Ook in 2021 gaan we weer voetbalclinics verzorgen bij verenigingen:

VoetbalParty voetbalclinic bij uw vereniging

VoetbalParty verzorgt geheel verzorgde voetbalclinics bij amateurverenigingen. Vaak wordt een voetbal&fun clinic door een vereniging ingezet om tijdens een jubileum extra aandacht te geven aan haar jeugdleden, maar deze dagen kunnen ook perfect worden ingezet als Open Dag, Seizoensopening of Seizoensafsluiting.
De laatste 5 jaar zijn wij met VoetbalParty bij meer dan 100 verenigingen te gast geweest. Zo organiseerde wij onlangs voetbalclinics tijdens het jubileum van onder andere Woenselse Boys (Eindhoven), vv Sleeuwijk, Kolping Boys (Alkmaar) en vv Reutum.

Onze Voetbal & Fun clinics bestaan uit spellen zoals De Snelheidsmeter, Pannaboarding, Voetvolley, Boardingvoetbal, VoetbalGolf, Op De Stropdas, VoetbalQuizEstafette en nog veel meer! Wanneer de jeugdtrainers van de vereniging op de jeugddag een handje willen helpen, hebben we spectaculaire aanbiedingen voor elke vereniging.

Bekijk hier de nieuwe brochure.

Voetbaldag bij SV Honselersdijk.

Hoe de invulling van de voetbalclinics exact is wordt samen met de vereniging besproken en samen met onze partner Attractieverhuur Moonen kan aan alle wensen van de vereniging worden voldaan! Ook bieden we Bubble Soccer events aan, deze zijn ook prima geschikt om in te zetten voor de oudere jeugdelftallen en seniorenteams tijdens een voetbaldag.

VoetbalParty Campingtour 2021

Na het succes van afgelopen jaar gaan we ook in 2021 weer een Campingtour organiseren. Onze tour zal voornamelijk plaatsvinden in de zomervakantie maar door het EK voetbal in juni en juli kunnen campings en recreatieparken ons ook al voor de zomervakantie inzetten. Op deze manier is extra aandacht te geven aan het EK voetbal.

Tijdens deze Campingtour kunnen campings zich inschrijven om een echte voetbaldag te laten organiseren door VoetbalParty. Verschillende campings nemen VoetbalParty al jaren mee in hun recreatieprogramma, zo zijn wij onder andere bij Camping Oranjezon (Vrouwenpolder), Veluwe Strandbad (Elburg), Camping Duin en Strand (Scharendijke) en Camping Liesbos (Breda) de laatste jaren te gast.

Evenementen op de camping bestaan voor de jeugd uit onze voetbalclinics maar voor de  campinggasten vanaf 14 jaar is het Bubble Soccer een geweldige belevenis tijdens je vakantie.

Niet zomaar een voetbalwedstrijdje of toernooitje maar een echte voetbalclinic waarbij spelvormen als Op de Stropdas, Snelheidsschieten, Pannavoetbal, Techniektraining maar ook echte wedstrijden voorbij gaan komen. In onderling overleg valt de exacte invulling van uw eigen voetbaldag helemaal in te vullen.

Bekijk hier de nieuwe brochure.

Bubble Soccer op het strand.