Een voetbaldag of voetbalclinic geschikt voor grote groepen kinderen, dat kan! Op campings, scholen of bij amateurverenigingen verzorgt VoetbalParty grote voetbalevents op locatie. Groepen van 100 tot 500 kinderen zijn geen probleem! Ook in 2024 gaan we weer voetbalclinics verzorgen:

VoetbalParty voetbalclinic bij uw vereniging

VoetbalParty verzorgt geheel verzorgde voetbalclinics bij amateurverenigingen. Vaak wordt een voetbal&fun clinic door een vereniging ingezet om tijdens een jubileum extra aandacht te geven aan haar jeugdleden, maar deze dagen kunnen ook perfect worden ingezet als Open Dag, Seizoensopening of Seizoensafsluiting. Bij meer dan 200 voetbalverenigingen heeft VoetbalParty al voetbalclinics mogen organiseren.

Onze Voetbal & Fun clinics bestaan uit spellen zoals De Snelheidsmeter, Pannaboarding, Voetvolley, Boardingvoetbal, Op De Stropdas, VoetbalQuizEstafette en nog veel meer! Wanneer de jeugdtrainers van de vereniging op de jeugddag een handje willen helpen, hebben we spectaculaire aanbiedingen voor elke vereniging.

Bekijk hier de nieuwe brochure.

Voetbaldag bij SV Honselersdijk.

Hoe de invulling van de voetbalclinics exact is wordt samen met de vereniging besproken en samen met onze partner Attractieverhuur Moonen kan aan alle wensen van de vereniging worden voldaan! Ook bieden we Bubble Soccer events aan, deze zijn ook prima geschikt om in te zetten voor de oudere jeugdelftallen en seniorenteams tijdens een voetbaldag.

VoetbalParty Campingtour 2024

Na het succes van de afgelopen jaren gaan we ook in 2024 weer een Campingtour organiseren. Onze tour zal voornamelijk plaatsvinden in de meivakantie en zomerperiode.

Tijdens deze Campingtour kunnen campings zich inschrijven om een echte voetbaldag te laten organiseren door VoetbalParty. Verschillende campings nemen VoetbalParty al jaren mee in hun recreatieprogramma, zo zijn wij onder andere bij Camping Oranjezon (Vrouwenpolder), Veluwe Strandbad (Elburg), de Kurenpolder (Hank) en Camping Liesbos (Breda) de laatste jaren te gast.

Evenementen op de camping bestaan voor de jeugd uit onze voetbalclinics maar voor de campinggasten vanaf 12 jaar is het Bubble Soccer een geweldige belevenis tijdens je vakantie.

Niet zomaar een voetbalwedstrijdje of toernooitje maar een echte voetbalclinic waarbij spelvormen als Op de Stropdas, Snelheidsschieten, Pannavoetbal, Techniektraining maar ook echte wedstrijden voorbij gaan komen. In onderling overleg valt de exacte invulling van uw eigen voetbaldag helemaal in te vullen.

Bekijk hier de nieuwe brochure.

Bubble Soccer op het strand.